Home > Zwemles > ABC-zwemles > Aanmelden ABC-zwemles

Aanmelden ABC-zwemles

Inschrijven voor ABC-zwemles doe je via het portal ‘Mijn Sportbedrijf’. Let op: Maak een account aan met de naam en geboortedatum van je kind.

Klik op Mijn Sportbedrijf rechtsboven in beeld. Het portal is zichtbaar op sportbedrijfarnhem.nl, sportinarnhem.nl en zwemmeninarnhem.nl. Kies vervolgens in het menu ‘Nieuwe Inschrijving’. De stappen wijzen zich daarna vanzelf.  Om je te helpen hebben we een handleiding toegevoegd. Lukt het niet? Neem contact met ons op via 026 – 377 5757 of kom langs bij zwembad De Grote Koppel of Valkenhuizen.

  • Tijdens het online inschrijven betaal je éénmalig de inschrijfkosten voor zwemles à € 20,70.
  • Vanaf dan staat je kind op de wachtlijst en krijgt het een zwempas waarmee je kind gratis kan zwemmen tijdens recreatieve zwemuren.
  • De datum waarop je kind daadwerkelijk kan starten met zwemles is afhankelijk van de wachtlijst op het moment van inschrijving. Je krijgt van ons bericht zodra er plek is.
  • Bij het ophalen van de gratis zwempas of bij de start van de eerste zwemles vul je bij de kassa een machtigingsformulier in voor de maandelijkse incasso van de zwemles.

Gratis zwempas

Wil je graag al eerder met je kind oefenen in het water? Haal dan de gratis zwempas op bij de kassa. Deze is speciaal voor kinderen die op de wachtlijst staan. Met deze pas kan je kind zwemmen tijdens de recreatieve uren, onder begeleiding van een betalende volwassene.

Les voortgang volgen

Via het portal MijnSportbedrijf kun je de voortgang van de zwemlessen van je kind volgen. Kies in het menu  voor ‘Les voortgang’.

SPORT VERSTERKT DE STAD!