Home > Valkenhuizen is weer open

Valkenhuizen is weer open

Zwembad Valkenhuizen is weer open na een sluiting van ruim 2,5 maand.  Alle zwemactiviteiten en zwemlessen gaan deze week weer van start, op dezelfde dagen en tijden als voor de sluiting.

Astbestsanering gereed

Op 20 september werd het zwembad preventief gesloten nadat asbest werd geconstateerd tijdens een onderzoek dat vooruitliep op de toekomstige sloop van het zwembad. De daaropvolgende asbestsanering is succesvol verlopen. Er is geen risico meer op blootstelling aan asbest.

Tijdens de sanering zijn de plafonds boven de kleed- en doucheruimten vervangen en is de asbest erboven verwijderd. Daarnaast is het plafond boven het instructiebad verwijderd en is de ruimte helemaal schoongemaakt. Boven het zwembad is geen nieuw plafond teruggeplaatst omdat het zwembad nog maar 2 jaar open is. De oplevering van het nieuwe zwembad staat gepland voor eind 2019. Het zwembad wordt dan één geheel met de sporthallen van Valkenhuizen.

We danken alle klanten voor de flexibiliteit de afgelopen periode en hopen iedereen snel weer te mogen begroeten in het zwembad.

SPORT VERSTERKT DE STAD!