Home > Voorjaarsvakantie in het zwembad

Voorjaarsvakantie in het zwembad

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. In zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen gelden tijdens de vakantie van 2 t/m 10 maart aangepaste openingstijden. Er zijn geen zwemlessen.

Vakantieactiviteiten

Als het aan ons ligt, hoef je je niet te vervelen in de vakantie! In de uren van recreatief zwemmen ligt er divers spelmateriaal in het water.

In zwembad De Grote Koppel zijn er extra vakantieactiviteiten:

  • Dinsdag 5 maart van 14.00 – 16.00 uur: speciale kinderactiviteiten
  • Woensdag 6 maart van 14.00 – 16.00 uur: waterpolo-clinic
  • Vrijdag 8 maart: Discozwemmen. Dj Sincere heeft als thema dance! Kom je ook met je vrienden en vriendinnen? Je kunt de entreekaart online kopen.

Vakantiezwemkaartje

In de voorjaarsvakantie kun je voordelig recreatief zwemmen met je vakantiezwemkaartje: een hele week zwemmen voor slechts € 9,75. Dit kaartje is na aankoop maximaal zeven dagen geldig, uiterlijk tot en met de laatste vakantiedag.

Wist je dat we in verschillende wijken ook vakantieactiviteiten organiseren voor kinderen van 4 t/m 12 jaar?

Geitenkamp

Doe mee met carnavalsspelletjes op de Rommelkist (maandag 4 maart). Als je iets actiever wilt doen, ga dan Freerunnen op woensdag 6 maart.

Immerloo en Rijkerswoerd

Wil je graag voetballen? Kom dan 5 maart naar gymzaal Eimers in Immerloo voor de Heroes of the Cruyff Courts. Woensdag 6 maart is er een voetbaltoernooi op playground Rijkerswoerd voor 9 t/m 13 jaar.

Malburgen

Gymzaal De Malburcht staat donderdag 7 maart in het teken van de Basketbal-cup. Wie gaat er vandoor met de beker?

’t Arnhemse Broek

Donderdag 7 maart is het feest in De Symfonie tijdens de circusles. Voor de oudere kids is er ’s avonds een Sportinloop.

Wat kun je nog meer doen?

Je kunt natuurlijk nog veel meer ondernemen in de vakantie. In het Jeugdland-paspoort staat alles bij elkaar wat we organiseren voor kids van 4 tot en met 12 jaar. Je krijgt dit boekje via je school uitgereikt.

Op sportinarnhem en jeugdland vind je alle informatie over de tijden van de activiteiten, wat het kost, de leeftijd en of je je moet aanmelden.

SPORT VERSTERKT DE STAD!