Home > Meivakantie in het zwembad

Meivakantie in het zwembad

In de meivakantie van 27 april tot en met 13 mei hebben zwembaden Valkenhuizen en De Grote Koppel aangepaste openingstijden en tarieven. Beide zwembaden zijn gesloten op Koningsdag 27 april en op Hemelvaartsdag 10 mei.

Zwemlessen

Gedurende de meivakantie zijn er geen zwemlessen.

Vakantiezwemkaartje

Voordelig zwemmen in de meivakantie? Dat kan! Met een Vakantiezwemkaartje zwem je een hele week voor slechts € 9,75. Dit kaartje is na aankoop maximaal zeven dagen geldig, uiterlijk tot en met de laatste vakantiedag. In de uren van recreatief zwemmen ligt er divers spelmateriaal in het water. Op dinsdag en woensdag van 14.00 – 16.00 uur zijn er leuke activiteiten.

Discozwemmen

In de meivakantie staat discozwemmen in het teken van Sportief. Kom je ook met je vrienden en vriendinnen? Discozwemmen is op vrijdag 11 mei van 19.00 – 22.00 uur in De Grote Koppel. Entree is € 5,75.

Online toegangskaarten kopen

Wis jet dat je vanaf nu toegangskaarten voor aquasporten, recreatief zwemmen, vakantiezwemkaartje en discozwemmen online kunnen kopen? Dit zijn de voordelen van online ticket kopen:

  • Bij het discozwemmen mag je naar binnen via de VIP kassa.
  • Je hoeft geen geld mee te nemen naar het zwembad. Een uitdraai van je e-mail of afbeelding op je mobiel is voldoende. Ook handig voor je kinderen.
SPORT VERSTERKT DE STAD!