Home > Aqua-survival

Aqua-survival

Durf jij meer uit jezelf te halen? Ga de uitdaging met jezelf aan tijdens de Aqua-Survival Run. Het is kracht – doorzettingsvermogen – elkaar stimuleren. Maar dan in het zwembad én buiten!

Dit kun je verwachten: Gekleed in shirt, short en schoenen start je het parcours op de parkeerplaats van De Grote Koppel langs alle organisaties op Leisure Park Olympus : Mountain Network, Scaramouche, Olympus Gym, Indoorski Arnhem, Formupgrade, Olympus College en Decathlon. Na het parcours kom je terug naar het zwembad voor onder andere 300m zwemmen en hindernissenbaan. Daarna ga je gelijk door naar buiten waar onder andere het volgende op je wacht: tijgeren, touwen, waterbak, autobanden. In totaal ben je ongeveer anderhalf uur intensief bezig.

Is het niet te zwaar? Dat ervaart iedereen natuurlijk anders, maar het is geen rustig recreatief zwemuurtje. Met aqua-survival ben je anderhalf uur actief bezig. Het is geen wedstrijd, maar een persoonlijke challenge. Hoe ver je gaat, bepaal je zelf. Wat je nodig hebt is zwemervaring, basisconditie en de wil om er voor te gaan.

Voor degene die nog niet overtuigd zijn: GEWOON DOEN! En neem je vrienden mee. Ga jij de uitdaging aan?

Inschrijven

Belangstelling? Meld je nu aan. Vul het inschrijfformulier in. Aqua-survival is voor 16+. Inschrijving sluit op 11 april.

Toegangskaart

De toegangskaart kost € 16,50 p.p. incl. 1 consumptie. Koop je kaart hier, kies voor Aqua-survival 28 – 4 – 2018. De bevestigingsmail met een QR-code van je kaart is je startbewijs. Print die uit en neem die mee of laat die ons zien op je mobiele telefoon bij de start.

SPORT VERSTERKT DE STAD!